21.05.2021 10:45 давність новини: 3 р.

День вишиванки у закладах освіти Кам’янської ТГ!

Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу. Вишиті сорочки здавна допомагали українцям зберегти свою ідентичність.

Для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято. У третій четвер травня щорічно у світі відзначається День української вишиванки  

           Дякуємо активним жителям, учням, вчителям, керівникам навчальних, мистецьких  закладів Камянської ТГ за яскраве, кольорове та незабутнє свято Дня Вишиванки, які  активно    долучитися до свята, одягнувши вишиванку на роботу, в навчальинй заклад або садок, таким чином показавши свою національну і громадянську позицію, культурну освіченість і духовну свідомість.

 


   Хочеться відзначити що учні та вихованці освітніх закладів Камянської ТГ, вперше мали змогу продемонструвати любов до вишиванки та українських традицій приєднавшись до  флешмобу.  

 


Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиціїодні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна і її символи!


Закрити вікно