13.09.2021 14:09 давність новини: 3 р.

Служба у справах дітей Кам’янської ТГ повідомляє про Всеукраїнський профілактичний захід «Урок»

На території Кам’янської територіальної громади проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок», в рамках якого Служба у справах дітей територіальної громади спільно з працівником Національної поліції – поліцейським офіцером громади Совтан Д.І. організовано проведення обстежень житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, та вжито заходів щодо надання їм адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» в частині виявлення дітей, які 1 вересня 2021 року не приступили до занять.

Станом на 10 вересня поточного року до занять у загальноосвітніх навчальних закладів не приступило 8 учнів. На разі проводяться заходи щодо повернення дітей до навчального процесу, усунення причин, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням.

Рейд «Урок» триватиме протягом вересня-листопада поточного року. Тому, нагадуємо батькам дітей, що за ухиляння від забезпечення необхідних умов навчання та виховання дітей передбачена відповідальність згідно статті 184 КУпАП.


Закрити вікно